Vica Blochina, surprize-surprize pe TV

Vica Blochina la Ballrooms by BambooVica la Ballrooms by Bamboo - filmari proiect nouVica Blochina pregateste un nou proiect-surpriza care ar trebui sa apara si pe micul ecran in curand. Vedeta abia a inceput discutiile legate de difuzarea noii emisiuni cu un post tv a carui identitate a preferat sa o tina ascunsa. Insa blondina a dezvaluit ca a inceput deja filmarile, precizand ca este super incantata de proiect.

“Pregătesc un nou proiect TV despre care nu pot sa va dau deocamdată prea multe detalii, însă va pot spune ca este o noutate pe piata din Romania, mi se potriveste ca o manusa si imi place teribil de mult. Asa ca sunt sigura ca va prinde la public pentru ca este fresh, actual, util, haios si inedit. In plus, imi lansez in scurt timp site-ul www.vicablochina.ro , care se va transforma intr-o platforma interactiva si plina de noutati. “ a declarat vedeta.

Vica promite sa-si tina fanii la curent cu cele mai noi stiri cu ea prin intermediul site-ului, dar si sa-si surprinda placut publicul cu noul ei proiect tv care va aborda o tematica de interes general, de la gastronomie pana la moda. “O sa va placa sigur! Si mie mi-a plăcut sa ma redescopăr in acest proiect iar propunerea a venit pe neașteptate. De asemenea ma gandesc ca totul a venit natural si nu as fi reușit fără echipa mea de profesioniști. Proiectul acesta se adreseaza in mod special femeilor, dar va captiva si barbatii pentru ca veti descoperi o tematica varianta, de la moda si cosmetice, pana la gastronomie si chiar si fotbal” a mai adaugat Vica Blochina.