Dorian Popa, Sonny Flame și Connect-R au concurență acerbă. Un artist român din Italia le ia fața cu mușchii lui

Costantino Toma la sala de fitness

Costantino Toma la sala de fitness

Un nou musculos și-a făcut apariția în showbizul autohton, făcându-le concurență mult mai celebrilor Dorian Popa, Alex Velea, Connect-R și Sonny Flame, artiști cunoscuți nu doar pentru veleitățile artistice, ci si pentru aspectul fizic atent lucrat la sala de fitness. Costantino Toma, artistul de origine română care trăiește în Italia, pune mare preț pe felul în care arată și își petrece câte 3 ore în sala de fitness, lucrându-și trupul, de cinci ori pe săptămână. În paralel acesta practică și boxul, un sport pe care îl îndrăgește foarte tare.

Inspirat încă din adolescență de artiști de peste ocean cunoscuți pentru mușchii atent lucrați precum Justin Timberlake, cântaretul a inclus activitatea fizică în rutina sa zilnică în urmă cu peste 10 ani. Însă, deși pasiunea lui pentru fitness l-a dus și pe patul de spital, acesta tot nu se lasă de trasul de fiare. Din cauza efortului prea mare, artistul a suferit, în urmă cu trei ani, un mic accident la brațul drept, însă după câteva ore de kinetoterapie s-a întors înapoi în sala de fitness.

Cunoscut pentru colaborările sale cu Mihaela Cernea, Costantino Toma a făcut primii pași spre muzica la vârsta de 11 ani, însă și-a găsit recunoasterea în urma cu câțiva ani odată cu single-ul “Beautiful soul”. Artistul roman a părăsit România pentru Italia, la vârsta de 20 de ani, stabilindu-se în cetatea eternă, Roma, însă nu a renuntat la marea lui iubire, muzica. Costantino Toma si-a inceput cariera muzicala in urma cu cativa ani, lansând câteva proiecte muzicale simultan în România și în Italia -“In love”, “Selene” și “Another Life”, piese compuse în colaborare cu Mihaela Cernea și Alex Toma. Constantino pregătește lansarea unei noi piese „Anii ce au trecut”, în care vorbește despre viața lui în diasporă și speră să ajungă cu această melodie la inimile multor români care au trecut granițele în căutarea unei vieți mai bune, dar și a celor rămași în țară.