Move On Fitness Planet-Editia III

image002WorldClass Romania continuă să se țină de promisiune și să lupte pentru o industrie fitness mai calitativă și mai mare. Misiunea lor de a împărtăși cele mai bune cunoștințe despre fitness continuă, așa că WorldClass Romania vă așteaptă la cea de-a treia ediție a convenției internaționale Move On Fitness Planet, intre 1 si 2 octombrie 2016, la Hotel Caro din Capitala. Și anul aceasta vor fi prezenți unii dintre cei mai renumiți instructori internaționali din întreaga lume, precum Carlos Ramirez, Anastasia Alexandridi, Sasa Nocerino, superstarul Alexander Fomin sau Vitaly Voznyuk, dar și o mulțime de nume sonore din România. 

Acceptă provocarea și vino să împărtășești alături de noi pasiunea pentru antrenament și mișcare.

Fomin este unul dintre regii coregrafiei din zilele noastre, în timp ce Vitaly este un instructor cu o orientare de 360 grade și promite pentru această convenție o clasă unică de Les Mills Super Training.

Cu dragoste și pasiune am organizat și partea de dans, de care se va ocupa Anastasia Alexandridi, renumită pentru stilul puternic de predare, carisma și pasiunea cu care își face meseria. 

La capitorul Functional Training îi vom avea alături de noi pe Vitaly din Rusia, dar și super echipa noastră: Anca Bucur finalistă la Les Mills SUPERSTAR 2015 si Miss Fitness Univers de trei ori consecutiv, Kiki Constantinescu – primul Presenter Internațional de Fitness din România, Iulian Panait și Andreea Pavel doi dintre cei mai buni instructori Les Mills Instructors din Balcani, și nu în ultimul rând pe Peter Ambjorn,  creierul din spatele Les Mills România. Omul care a făcut posibilă expansiunea acestor programe umitoare în World Class România și apoi în toată țara.

Iubitorii de clase “mind and body”, vor putea participa la clase de Yoga sau Pilates. Pentru cei interesați să se alăture unei clase de Hatha Yoga, trebuie să știe că acestea vor fi conduse de profesori pregătiți în India și România, toți certificați Yoga Alliance USA. Partea de Pilates va fi coordonată exclusiv de echipa Move On Pilates Academy.

Mai mult de atât, Anastasia Alexandridi vine să vă împărtășească din experiențele pe care le-a acumulat pe cele mai prestigioase scene din lume, printr-un workshop de dans pe care îl va susține Duminică, 2 Octombrie la World Class Moving. Cei interesați vor putea învăța pași și mișcări deosebite, combinații interesante și coregrafii speciale. Este o ocazie deosebită să dansați alături de unul dintre cei mai reumuți presenteri internaționali din lume.

Daca ești instructor de aerobic și îți dorești să fii pe scenă alături de unii dintre cei mai renumiți instructori din întreaga lume, acum este șansa ta. Anastasia Alexandridi, Alexander Fomin, Carlos Ramirez, Kiki Constantinescu, Cristina Neacșu și Isabela Lăcătuș își caută ”shadow” pe scena convenției internaționale Move On Fitness Planet. Dacă esti interesat, tot ce trebuie să faci este ne trimiți o poză cu tine prin care să ne dovedești că tu ești cel care merită să fie pe scenă. REGULA ESTE SIMPLĂ: pe pagina noastră de Facebook ,https://www.facebook.com/move.on.romania/?fref=ts vei găsi o postare despre concursul “Dansează cu mine”. Tu va trebui să adaugi fotografia ta ca și comentariu la postarea respectivă, în care să specifici numele presenterului/presenterilor alături de care îți dorești să fii pe scenă.

Clasele puse la bătaie vor avea loc după următorul program:

Sâmbătă – 01 Octombrie 2016

09:00 – 09:50 Alexander Fomin – Let’s start DANCE (sala I)

10:00 – 10:50 Kiki Constantinescu – Step Queen (sala I)

11:00 – 11:50 Anastasia Alexandridi – The Diva Dance (sala I)

17:00 – 17:50 Isabela Lăcătuș – Bosu X-treme (sala I)

Duminică – 02 Octombrie 2016

09:00 – 09:50 Carlos Ramirez – The Dance Master (sala I)

11:00 – 11:50 Cristina Neacșu – Dance, Dance, Dance (sala I)

  • Dacă vrei să participi la concurs trebuie să fii deja înregistrați la convenție
  • Trebuie să fi absolvent al unui curs de “Instructor de Aerobic”, respectiv “Bosu” (după caz)
  • Ai voie să postezi numele mai multor instructori la aceeași poză

Perioada de desfășurare a concursului este 16 – 25 septembrie 2016. Extragerea va fi făcută în 26 septembrie, va fi filmată și postată pe pagina de Facebook Move On Fitness Education.

Mai multe detalii despre convenție, presenteri și program, aici: http://bit.ly/29TKvJ0

Conventia are lor Sambata si Duminica, 1-2 Octombrie, la Hotel CARO,iar pretul este de 250 Ron pentru cele doua zile.

program