Mix Music – Turneul muzical national Mix Music Evo 2012

Mix Music Evo a ridicat conceptul de turneu muzical la un alt nivel, redefinind totodata conceptul de distracție, prin calitatea serviciilor oferite și profesionalismul de care a dat dovadă.

Pe scurt, Mix Music Evo 2011 a însemnat peste 1 000 000 de spectatori în 100 de spectacole din 33 de orașe, o adevarată desfașurare de forțe cu mai bine de 100 de oameni din staff-ul organizatoric și cu peste 200 de tone de echipament încărcate în peste 40 de vehicule, turneu ce a adunat pe aceeași scenă în recitaluri de excepție 100% live artiști consacrați și îndrăgiți de public, precum : Ștefania Rareș, Proconsul, Andreea Bălan, Jean de la Craiova, Alexandra Ungureanu, Keo.

Ideea și materializarea acestui turneu de anvergură îi aparțin lui Marius Gavrilă, directorul general Mix Music, o persoană pentru care profesionalismul este carte de vizită, ambiția și perseverența – artă, iar calitatea producției și realizării – literă de lege.

În 2012 Mix Music revine cu o nouă provocare menită să doboare recorduri, un nou turneu național.

Lidl prezintă Mix Music Evo 2012.

afis

Startul evenimentelor se dă în Moldova, la Câmpulung Moldovenesc în data de 16 şi 17 iunie, urmand apoi Suceava (23-24 iunie), Fălticeni (30 iunie-1 iulie), Roman (7-8 iulie), Piatra Neamţ (14-15 iulie), Bacău (21-22 iulie), Oneşti (28-29 iulie), continuă spre litoral in perioada 4-26 august, iar concertul final va avea loc în septembrie în Bucureşti.

Lineup-ul turneului Mix Music Evolution include cel mai bun mix de artişti, precum Proconsul, Andreea Bălan, Petrişor, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi DJ Jungle, moderatorii evenimentului fiind Cătălin Măruţă şi Emma Ştefan.

Distracţia începe întotdeauna la ora 13:00 în fiecare sâmbătă şi duminică în magazinele Lidl, acolo unde fanii formaţiilor se pot întâlni cu aceştia live pentru o sesiune de autografe şi fotografii. Lidl acordă În fiecare oraş un număr de 5 invitaţii duble „Mix Music Experience”, constând în acces în spatele scenei şi în cortul artiştilor.

Suntem extrem de bucuroşi să avem un partener pe măsura lui Lidl in cel de-al doilea an al turneului naţional Mix Music Evolution 2012. Cel mai mare turneu muzical al anului oferă şi cel mai bun mix de artişti renumiţi – Proconsul, Petrişor, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi DJ Jungle. Mai mult, artiştii îi aşteaptă pe fani în fiecare sâmbătă şi duminică la o sesiune de fotografii si autografe” a declarat Bodo (Proconsul), directorul artistic al turneului Mix Music.

Una din surprizele plăcute din cadrul turneului național Mix Music Evo 2012 este campania de reîmpădurire a parcurilor „1 Leu pentru copacul meu” , intrarea în cadrul concertelor fiind condiţionată de plata unui bilet de 1 Leu, sumă ce va fi direcţionată în acest scop.