Pact by Leo Iorga & Adi Ordean

Dupa ce au scris istorie cu trupa Compact, doi dintre muzicienii de aur ai rock-ului romanesc, Leo Iorga si Adi Ordean, se reunesc pe aceeasi scena dupa 16 ani, intr-un ”pact” legendar. Sub numele ”Pact”, celor doi colosi ai muzicii rock romanesti, Leo Iorga – vocal si Adrian Ordean – chitara, li s-au alaturat in noua formula, Marian Mihailescu – chitara bass, Catalin Dalvarea – tobe si Alex Ardelean – chitara. 
Cu o serie de hituri iubite de romani de toate varstele, cum ar fi ‘Trenul pierdut’, ‘Toamna in sufletul meu’, ‘Sa te gandesti la mine’, ‘Singur in noapte’, ‘Cine este tu, oare?’, ‘Cine-i vinovat’ sau ‘Ma voi intoarce’ si cu o impresionanta experienta muzicala de prima clasa, trupa Pact vine si cu o serie de piese noi. 
De la infiintarea trupei, decembrie 2012, muzicienii se pot lauda cu un numar impresionant de concerte, aproape 100 in doar 1 an si 3 luni, iar tot in 2012 au semnat cu labelul Roton. 
In 2014 Pact by Leo Iorga & Adi Ordean lanseaza primul material discografic intitulat “Numarul Unu”. Albumul contine 11 piese, 4 hituri lansate in perioada anilor ’90 cand Leo si Adi se aflau in Compact si 7 piese noi tot marca Adi Ordean, melodii care pastreaza soundul binecunoscut al muzicienilor. “Numarul Unu” este disponibil in tiraj limitat intr-o editie ”deluxe” cu o forma speciala de prezentare, unde poate fi gasita si istoria trupei, dar si a componentilor trupei Pact.

PACT pt afis